Tu ce iubeşti ?

          Uitându-mă la tastatură de ceva timp, neştiind ce subiect să abordez, şi, cu o dorinţă de a nu da satisfacţie lipsei  de inspiraţie să câştige, am decis să scriu exact ceea ce îmi trece prin minte. Citind cartea „Vrăjitoarea din Portobello” de Paulo Coelho am dat peste un citat ce mi-a atras atenţia şi m-a satisfăcut într-un mod plăcut cu intensitatea sa.

        „Am asistat, ca un spectator, la lupta inutilă pe care inima mea a purtat-o pentru a nu se lăsa sedusă. Am aplaudat când raţiunea a pierdut bătălia, şi n-am putut decât să mă predau  şi să accept că eram îndrăgostit.”

              Citatul acesta a trezit în mine o curiozitate care pană acum a reuşit să se piardă printre celelalte gânduri, şi anume: „oare oamenii ce iubesc? „

               Un fotograf din Bucureşti pe nume Marta Popescu a avut geniala iniţiativă de a creea un proiect în care oamenii scriu pe o bucată de hârtie/carton ceea ce iubesc, urmând să li se facă o poză ţinând acel afiş.

  404311_245941242142617_1536978672_n

Acesta este sait-ul  Martei: http://www.martapopescu.net/home/

                          Gândindu-mă la toate astea, m-am întrebat pe mine: „Tu ce iubeşti?” Apoi mi-au venit în minte mii de momente petrecute cu persoane speciale, mii  de cuvinte rămase în suflet. Sute de fraze ce au invadat sufletul meu. Zeci de peisaje ce au rămas în capul meu atât de mic, dar, care totuşi e adăpost al tutor cuvintelor, frazelor, trăirilor mele. Atunci mi-am dat seama că eu nu iubesc un singur lucru, mi-am dat seama că îmi iubesc ţara, iubesc cuvintele, îmi iubesc viaţa.

Reclame

Un comentariu la “Tu ce iubeşti ?

  1. Adi spune:

    Imi iubesc cartile, imi iubesc blogul, imi iubesc prietenii, familia, catelul, imi iubesc lanul cu vita de vie, imi iubesc localitatea, casa, amintirile, bunicii, ohh.. cate as mai putea sa spun.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s